www.midwestcaferacing.com

Midwest Cafe Racing
It is currently Fri Oct 23, 2020 3:30 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 7:11 pm 
Offline
Track Day Novice

Joined: Sun May 13, 2012 2:52 pm
Posts: 31
So after installing some smog block off plates and assembling everything back together i encountered this problem.

https://www.youtube.com/watch?v=tH47yE7 ... gEHRkqLiPg

If you have any recommendations or info on how to fix please help a brotha out. Thanks in advance for watching.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 13, 2014 4:49 pm 
Offline
Track Day Novice

Joined: Tue Jul 31, 2012 9:31 am
Posts: 188
There are a bunch of connectors that can do that. If you can't figure it out and need some help bring it by the shop sometime this week and I can give you a hand. 314-541-3435


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 11:48 am 
Offline
Track Day Intermediate

Joined: Thu Apr 26, 2012 3:16 pm
Posts: 222
Location: Wood River, IL
Get it figured out?

There are a couple (maybe 3- can't remember) different 3 prong triangle plugs in that general area. It is certainly possible to hook them up backwards.

Fuel pump, gear indicator, and possibly the secondary throttle position sensor have the same plugs.

_________________
MCRA Treasurer
Buell 1125r #598 (Buella)
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group